کسب و کار

تا تنور داغـه کار رو بچـسبون

نویسنده: گلسا سادات بحری
چه كسی می‌داند درآمد یك تنورساز حداقل چهار برابر درآمد یك كارمند ساده است؟ تنورسازی، شغل سختی است...
چه كسی می‌داند درآمد یك تنورساز حداقل چهار برابر درآمد یك كارمند ساده است؟ تنورسازی، شغل سختی است. در این حرفه، دست‌های شما با گل، سر و كار دارد و پوست‌تان در معرض رطوبت زیاد قرار می‌گیرد به علاوه، این شغل به بدن ورزیده و زور بازو هم نیاز دارد. با این حال درآمدش آنقدر زیاد است كه خیلی ها به انجام این كار ترغیب شوند. اگر كمی مهارت و پشتكار داشته باشید و اعتبار را هم به این دو كلمه اضافه كنید، تنورساز خوبی خواهید شد و می‌توانید تا ماهی 9 میلیون تومان بدون استرس، نگرانی و اضطراب به دست بیاورید و از همه مهم‌تر در كنار داشتن این شغل، حال‌تان خوب شود. حال خوب در این روزها چیزی نیست كه بشود در هر دكانی پیدا كرد. اما در كارگاه آقای رامشه كه همه به او حاجی مصطفی می‌گویند این حال خوب در جریان است.

تنورسازی شاه شغل ها
«حسین امیدی رامشه» را همه با نام پدرش یعنی «حاجی مصطفی» صدا می‌زنند، چرا كه شغل تنورسازی از پدر به او ارث رسیده و او یك جورهایی دارد راه پدرش را ادامه می‌دهد: «از سال 1330كه یك نوجوان بودم كنار دست پدرم تنورسازی یاد گرفتم و در كنار اسم پدر اعتبار خوبی كسب كردم و به همین واسطه در بازار تنورسازی‌ تهران شناخته شدم و كم‌كم برای خودم اعتبار كسب كردم. در شغل تنورسازی، داشتن اعتبار، اهمیت ویژه‌ای دارد. برای همین معمولا این كار از پدر به پسر منتقل می‌شود و فقط كسانی می‌توانند در این زمینه موفق باشند كه سال‌ها شاگردی كنند و فوت‌های كوزه‌گری را یاد بگیرند.
سال 59 استادكار شدم وشعله‌ی كارگاه تنورسازی‌مان را بعد از پدرم روشن نگه داشتم. به كسانی هم كه دوست دارند این كار را تجربه كنند توصیه می‌كنم برای داشتن این حرفه عجله نكنند و زمان زیادی صرف یادگیری كنند تا در كارشان جا بیفتند، بعد از آن است كه می‌فهمند داشتن كسب و كار تنورسازی به داشتن هر شغل آزاد دیگری می‌ارزد.»...



ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code